Bad luck

Är det inte lite konstigt egentligen att går en sak fel, ja då går resten av allt man gör under samma dag också fel.

Idag har jag ifrågasatt mitt körkort tre gånger. TRE gånger säger jag. Vem är egentligen mannen som godkände mig på uppkörningen? Herregud!
Om en månad har jag dock inte tillgång till bil varje dag längre och jag tror det blir väldigt bra. Dessvärre kommer jag inte undan bilarna på jobbet...

Hur som helst, det har inte varit min dag alls idag och nyss toppade jag det hela med att putta till tandborstmuggen så att min fina blå tandborste med snöflingor på, studsade mot handfatet, mot toastolen och vidare ner rakt ner i toaborsten med hållare. Och där står den sen. Blä! Bra där Ida! Den åkte givetvis i soporna och nu invigde jag nyss min nya tandborste med cupcakes på.

En bra sak har hänt idag mitt i all min otur. Lovisa var hos veterinären med Svarten igen (en annan veterinär än sist), och han tyckte inte det var någon fara med Svarten så länge han fortsätter vara sig själv, äta och vara pigg och glad. Vilket han gör/ är. Så vi kommer kunna skritta uppstuttet nu ett tag och sedan rida ut så länge det är på Svartens villkor och vi inte kräver att han ska gå i form och så vidare. Han har i alla fall inte ont och det är det viktigaste. Så det känns som en oerhörd lättnad måste jag säga. Tack snälla veterinär Spongfors!

Nu: Sova och orka med sista jobbdagen innan SEMESTER!!


I fortsättningen ska jag borsta tänderna med cupcakes alltså.

Day off

Jobbade länge igår, men hade i alla fall en mysig kväll med min älskling. Först var vi på Coop och handlade lite snabbt. Emma var också med. Sen åkte vi till stallet och hälsade på hästarna och Sebbe fick träffa Jim och Ann. Eventuellt ska Sebbe jobba lite hos Jim så jag och Ann såg till att de fick träffas. Typiskt att det är tjejerna som ska behöva ordna allt alltså! ;)

Sen åkte vi hem, lagade kvällsmat och Sebbe tog en powernap innan det var dags för film.

Idag sov vi länge. Värsta lyxen för mig att kunna göra det mitt i veckan.

Sen till det absolut bästa på hela dagen: Lina är hemma och kom till stallet idag! Hur glad jag blev? Obeskrivligt!
Hon hade med sig massa gott godis som hon köpt i USA. Och vi fick höra om hur bra hon haft det och så berättade vi om hur vi haft det medan hon var borta. Skönt att ha dig hemma igen Lina!

Nu är det bara två arbetsdagar kvar och sen är det semester! Hela tre veckor! Så länge har jag inte varit ledig på ett år och åtta månader! Ska bli underbart!

I'm to old for this shit

Herre min get!
Skickade ett sms till Sebbe igår och frågade när jag skulle komma över till honom. Fick inget svar och såg sedan att jag hade ett missat samtal från honom på mobilen. Ringde tillbaka och följande konversation uppstår:
Jag: Hej! Du hade ringt...
Sebbe: Hej! Ja...Du hade smsat...
Jag: Gaaah! Jag fick ju inget svar på min fråga i smset! När ska jag komma?
Sebbe: Typ halv sju?
Jag: Det är om en timma ju!?
Sebbe: Hm, ja. Det är det.
Jag: Men jag har varken ätit eller duschat eller något? Emma har precis börjat med maten...
Sebbe: ...
Jag: Jaja! Jag får väl skynda mig då. Hej så länge!

Strax efter sju är jag hos Sebbe, dricker ett glas vin och vi inväntar Wiman och Rickard. Wiman dyker så småningom upp, men det gör inte Rickard. Efter att jag och Sebbe varit ute och letat efter honom två gånger, ringer Rickard och berättar var han är. Åt helvete fel, inser vi och bestämmer oss för att möta honom på vägen. Rickard bor i Kungsbacka nämligen och har även Sveriges sämsta lokalsinne. Så inte så förvånande att han gick vilse.

Hur som helst, vi är på väg mot festen och vad händer? Jo, Wiman blir hungrig. Så vi fick stanna på pizzerian mitt emot Kalle (som hade festen), och se till att Wiman fick lite mat i magen. När Wiman var mätt och glad igen gick vi upp till Kalle och ja. Sen blev det allt från för mycket dricka, tv-spel, musik, pepptalk/ sexsnack till en sjukt stark sås som borde vara olaglig (min mun gjorde ont i tio minuter och mina läppar sved som jag vet inte vad). Dumma Kalle!

När jag, Sebbe och Rickard gick hemåt var klockan närmre två och vi glömde nästan att tala om för Rickard var han skulle svänga av någonstans. När jag och Sebbe kom hem blev det först nattmat och massa vatten och läsk innan sängdags.

Hade knappt hunnit somna vid sextiden när jag hörde att min syster kom hem.
Vi hör nycklar vridas om i låset och båda rycker till.
Jag: Var det Emma som kom hem tror du?
Sebbe: Mm...eller ja. Vi får ju hoppas det. Så att det inte är någon som brutit sig in.
Jag: Ha-ha Sebbe! Kul!
Sebbe: Zzzzz

Idag vaknade jag av att Sebbe sa att klockan var två.
Jaha, fick han till svar och sen somnade jag tydligen om. Två timmar senare har vi i alla fall lyckats stiga upp och ätit frukost. Bra jobbat där!

Sååå jag känner mig inte överdrivet taggad för jobb imorgon, men det är trots allt bara fyra arbetsdagar kvar till semester. Wihooo!


Världens bästa pojkvän gör frukost :)

Bilder från veckan

Några bilder från veckan:


USA från topp till tå.


Glass på Tre Toppar med Linnéa. Passionssorbet, apelsinchoklad och chokladsås. Mums!


Började torsdagen med en powerwalk/ löprunda till stallet för att ta in Rubin och sen blev det lyxfrukost. Därefter Gekås med Linnéa.


Fredagskvällen spenderades hos Linnéa där det blev grillat och sedan chokladmousse till efterrätt.


Sen blev det en tur till havet med min fina vän <3

Frukt och träning

Mellanmål innan kvällens träning. Löpning och styrketräning.



Längs slingan jag springer stod idag en pappa med två barn och hejade på killarna som tränade fotboll. De sprang tillsammans med sina tränare. Snälla som de var hejade de på mig med och kom med positiva kommentarer. Tack för det! :)

Nu lägger jag mig med en av favoritkänslorna innan sovdags; slutkörd!

Att känna saknad

Idag är det en vecka kvar tills Lina kommer hem från USA. Kan inte fatta att hon varit borta en månad. Det känns både som om det var alldeles nyss hon åkte och som om hon varit borta en evighet.

Vad jag vill säga med detta är att enligt mig är saknad en av de värsta/ jobbigaste känslorna jag kan känna. Som saknad efter vänner när man inte setts på länge, eller när de nyss gått och jag inte vet exakt när vi ses igen. Saknaden efter Sebastian när han inte är med mig, eller saknaden av mina djur som inte lever längre.

Det enda som "hjälper" mot känslan är att sysselsätta mig själv med något. Inte så noga med vad, men stallet och hästarna är ett bra "botemedel".

Ber om ursäkt för mitt känslosamma svammel, men behövde skriva av mig lite.

Hur som helst har jag och Sofia ätit thaimat idag och sedan varit i stallet hela kvällen. Härlig dag! :))

You knocked me off my feet

Spontanfest med pojkvännen i fredags hem till en av hans kompisar. Kände inte en kotte förutom Sebbe då, men det var kul. Efter det cyklade vi hem (jag var till och med barbent mitt i natten, hur ofta händer det egentligen)? och åt nattmat. När jag slutligen somnade hade jag varit vaken i närmre ett dygn!

Så en lång sovmorgon senare blev det mest chill och en vända till stallet. Vi gick dit i värmen och Sebbe fick leda Svarten, haha! Slutar aldrig att förvånas över hur liten Svarten ser ut bredvid långa Sebbe! Sen grillade vi hamburgare och en powernap på det. Jag tror vi åt lite för mycket, haha! Båda slocknade som ljus direkt efter maten.

När vi väl orkade resa oss igen såg vi film, myste och sen somnade vi igen. Idag har vi sovit halva dagen, ätit frukost vid tvåtiden och varit ute en sväng. Sen blev det en liten vända till stallet. Sen badade jag och Linnéa i poolen och hade det gott i solen.
Sen åkte vi och släppte ut hästarna och sen grillning nummer två.

Myshelg med min efterlängtade pojkvän och bästa vän! <3

Helgens enda bild; Sebbe och jag jämförde fötter. Mina var minst (surprise)! Och ja, min ena socka (steps för er som inte har koll och tror att det är en sko som några på festen trodde)?? sitter på sned.






Good and bad

Fick en bra nyhet igår och en dålig idag.

Bra:
Om Lina och Stoffe flyttar för att börja plugga i Umeå får jag hyra deras lägenhet. Är hur glad som helst över att äntligen få en egen lägenhet samtidigt som jag fasar över dagen då Lina flyttar.

Dåligt:
Svarten var hos veterinären förra veckan. Lovisa åkte dit med honom och han fick diagnosen pålagringar i vänster framknä (kan jämföras med artros hos en människa). Vilket innebär utdömd ponny som kommer få nöja sig med promenader ett tag framöver. Sen vet vi inte. Blir han sämre vill jag inte ens tänka på vilket beslut vi kommer tvingas ta. Så det blev en skvätt tårar från både Ida och Lovisas ögon idag och jag hoppas av hela mitt hjärta att han kan få bli några år till och ha ett bra pensionärsliv ändå. Och att han inte har ont givetvis. Det som berörde mig mest var att Lovisa sa att hon förstod om jag ville sluta ha hand om honom eftersom jag inte kommer kunna rida mer. Absolut inte! Att rida är det minst viktiga för mig. Jag ser det mer som en bonus i hela hästhanteringen. Huvudsaken är att Svarten mår bra! Vi får se vad som händer med honom framöver helt enkelt. Håll era tummar allt vad ni kan! :')


Världens finaste häst <3

Navigator of the Seas

Semestern jag var på var alltså en kryssning. Tillsammans med familjen för att fira pappas födelsedag. En vecka. En av de bästa veckorna någonsin!

Har haft det så obeskrivligt underbart! Massor av sol, bad och god mat. Som vilken semester som helst...nja, lägg till att nästan varje dag vakna upp i en hamn i ett nytt land, utflykt till Akropolis i Aten, skridskoåkning, fantastiska shower med olika artister, dansare, konståkare, trollkarlar med mera som fick mig att varje kväll inse att jag satt med hakan i golvet i ren förvåning och förtjusning. Det fanns dessutom shoppinggata, caféer, golfbana, klättervägg, inlinesbana, gym, spa, löpbana, biograf, teater, konstutställning och tusen andra saker. Tro mig, detta inlägg hade kunnat fortsätta i all oändlighet om jag rabblade upp allt som fanns.
Ett kryssningsfartyg på 330 meter och med en höjd på 72 meter, 15 våningar, hytten städades två gånger om dagen, två kypare per bord som serverade oss varje kväll och till frukost och lunch fanns precis allt som går att äta framdukat på den största buffén man kan tänka sig. Om jag hade kunnat tänka mig att göra om det? Svar: JA!

Länderna vi besökte:
Italien - Rom
Sicilien - Messina
Grekland - Aten
Turkiet - Kusadasi
Kreta - Chania

Har en del bilder på mobilen som får dyka upp här allt eftersom.


Liten Ida framför halva Navigator of the Seas.

Back in action!

Hej på er!
Jag har varit bortrest en vecka så därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen något.
Innan jag avslöjar var jag varit och visar er bilder från resan, får ni några bilder tagna innan jag åkte.

Fick mina naglar fixade med gellack på Studio Vital.


På midsommarafton flängde jag och syster runt som galningar i jakt på jordgubbar. De var slut överallt! Men vi hittade till slut och det blev en jordgubbstårta till efterrätt.


Midsommarkvällen spenderades tillsammans med mina fina vänner, god mat och dricka <3

RSS 2.0