Ett litet hej

Hej på er!
 
Det var inte igår om man säger så. Hoppas allt är bra med er!
 
 
Senast jag bloggade var i april. Det var mycket annat som kom i vägen för skrivandet och trots att jag längtat tillbaka hit ibland, är jag glad att jag till slut lyckades släppa pressen och stressen över att hinna blogga. Sedan jag flyttade hemifrån för drygt ett år sedan har det hunnit hända mycket. Att bo ensam tar mycket mer tid än vad det gjorde att bo hemma. Att tvätta, städa, laga mat och ha häst tar en himla massa mer tid än man tror.
 
Hur som helst, jag har slutat jobba och pluggar istället i Halmstad. Jag läser idrottsvetenskap med inriktning motions- och hälsopsykologi. Det är väldigt intressant, men jag är inte helt hundra på att jag hamnat rätt. Har bestämt mig för att fortsätta fram till jul i alla fall och sen får jag se hur jag gör. Är som ni kanske vet ingen pluggmänniska utan trivs bättre med att jobba.

Jag har kvar min foderhäst Svarten, som ni säkert minns. Han är 18 år nu och börjar bli lite till åren. Han har pålagringar i vänster framknä och är tyvärr halt av och till. Men vi tar det lugnt och promenerar och rider korta små turer ibland när han har en av sina bra dagar. Det funkar bra.
 
Jag och Sebastian har flyttat ihop (eller ja, han har flyttat in hos mig). Det är idag exakt fem månader sedan. Idag firar vi också att vi varit tillsammans i 5½ år.
 
Bild på oss från midsommar.
 
Jag kommer inte fortsätta blogga eftersom det inte finns tillräckligt med tid till det just nu. Men jag lovar att titta in här någon gång ibland för att säga hej.
 
Ha det bäst! :)
 

RSS 2.0