Hääästhääälg!

I fredags var det Göteborg Horse Show som gällde. Var i stallet en snabbis på morgonen och mockade innan jag hämta Lina. Sen körde vi till Göteborg och hälsade på Lisa på Björkö. Vi hälsade även på hennes häst Malma som stod hos oss på JB innan Lisa flyttade och tog med henne till Göteborg.

Sedan åt vi pizza på Björkö innan vi tog färjan tillbaka till fastlandet igen. Vi körde mot Scandinavium där vi mötte upp Josefine och sedan var truppen samlad. Vi shoppade lite på mässan innan vi gick in för att titta på showen. Värlscupen i hoppning, tömkörningskadrilj, bloggkampen (typ maskeradhoppning med Malin Baryard och bloggerskan Linn Olsson i ena laget och Peder Fredricson och bloggerskan Tyra Sjöstedt i andra laget) och sist Young rider. Så bra var det! :D

På lördagen och söndagen storstädade vi stallet. Allt mellan golv och tak. Slängde allt gammalt skräp, damsög i boxana, putsade fönster, sopade och så vidare. Riktigt fint blev det i alla fall. Så nu kan våren gärna få komma tycker jag :)

Någonstans mellan allt detta hann jag även med storstädning av mitt rum samt ridning av Svarten lördag och söndag. Härligt!
Bild jag tog på Göteborg Horse Show.

Charmtroll #3

Hittade några fantastiskt charmiga bilder från min födelsedag förra veckan ;)
 
Kan fortfarande inte ladda upp mer än en bild per inlägg om jag är inloggad på datorn. Därav tre inlägg.

Charmtroll #2

Hittade några fantastiskt charmiga bilder från min födelsedag förra veckan ;)

Charmtroll #1

Hittade några fantastiskt charmiga bilder från min födelsedag förra veckan ;)
 

Va? Vad är en Passat?

Pjuh! Har idag spenderat hela elva timmar på jobbet. (7-18). I och för sig inkluderat ett personalmöte på 80 minuter, men ändå. Vi kom i alla fall fram till många bra saker under mötet så som massage, löneförhöjning med mera. Sweet!

Strax innan mötet är slut kommer en okänd gubbe in till oss och frågar om det är någon av oss som äger en passat.

Nej, svarar alla inklusive jag själv.

Gubben vänder sig om för att gå igen och jag funderar: "Passat? Vad är det för bekant med det ordet? Passat...hm...
Passat, passat, passat...i vilket sammanhang? Åh, vänta nu! Volkswagen! Volkswagen passat!
Det är min bil, tjoar jag.

Herregud, nu är jag så trött att jag inte ens vet vad jag kör för bil!

Gubben ville veta om jag skulle köra inom kort. Han hade problem med att komma fram med sin jättebuss och om jag flyttade min bil skulle det underlätta lite för honom.

Hur som helst, efter mötet hämtade jag Lina och så åkte vi till stallet. Efter att ha fixat Svartens box, mat och borstat honom tog jag tag i jobb nummer två för dagen. Rubin. Mockade åt honom och fixade även hans mat.

Sen kvällsfodrade vi innan vi åkte hem. Nu blir det äntligen lite sömn och sedan är det dags för denna veckans sista jobbdag. Sen väntar GHS på fredag! :D



Vad som hänt sen senast

Två veckor sedan jag bloggade senast. Sjukt dåligt av mig, men det finns en anledning. Jag har varit så sjuk att jag knappt kunnat hålla i varken telefon eller dator. Läkaren kunde inte säga säkert om det berodde på något virus eller om jag inte tålde en medicin jag börjat äta. Men dålig var jag, låg i sängen i närmre sex hela dagar och åt knappt på fyra dagar. Nåväl, nu är jag så gott som helt återställd, bara lite trött i kroppen.

Jag har även hunnit med att fylla år. 21 år. Var hemma på min födelsedag och på kvällen kom världens bästa grannar, Linnéa och Sebastian hit och åt kvällsmat och firade mig :)

Sen orkade jag mig äntligen tillbaka till jobben och stallet. Skönt! Har även hängt med pojkvännen nästan varje dag denna veckan.

I helgen har jag tagit det lugnt och sett till att vila. I fredags efter jobbet invigde jag helgen med en bakelse jag hittade i kylen och sedan grejade jag i stallet, red och så. I lördags kom mormor och morfar hit på födelsedagsmiddag och sen tog jag mig en ridtur på Svarten. På kvällen hade jag och Sebbe filmkväll och såg "Mulan". Älska disneyfilmer! :D

Inviger helgen med grodbakelse! :D


Ida - redo för födelsedagsmiddag!


Gino till efterrätt!


Svarten - redo för lördagsturen i solen.


Ida - redo för filmkväll.

Idag har vi bara sovit, Sebbe har fixat min sega dator och efter maten cyklade vi till stallet. Sebbe slängde ut den halva äckelmusen med inälvor och kattspya som legat i stallet ett par dagar, men som ingen vågat kasta ut. (Ber om ursäkt för vidrig bild nedan).



Sen gick vi på promenad i solskenet. Eller ja, jag red Svarten och Sebbe promenerade :)



Myshelg! Men nu taggar jag för en fullproppad vecka som kommer att avslutas med bland annat Göteborg Horse Show på fredag :D

Pensionärsliv med Sebbe

Det var en helt galen fest hemma hos mig igår...eller eh...nej, vänta nu. Det var bara Ida och Sebbe som drack varsin öl/ cider och funderade över våra pensionärsliv. Kom fram till att vi kände oss mer som ett kroghatande par 60-åringar. Tragiskt. Men sant.


Har Sebbes mössa på huvudet. Därav "frisyren".

Efter livsfilosofin blev det filmmys och idag fortsatte vårt pensionärsliv med frukost, tidningsläsande, babbel, UNO-spelande (vilket sög eftersom jag vann typ fyra omgångar av femton) :P och långpromenad samt lite mys i vårsolen :)


Jag hade problem med att välja skor inför promenaden. Mina converse VS Sebbes jätteskor.






Sebbe och Rubin i hagen :)
Dagens bästa var nog ändå när jag kröp under stängslet och Sebbe klev ÖVER för att komma in i hagen. Haha, sjukt!



Gjorde en snabbmålning av naglarna förut. Ni ser resultatet ovan.

RSS 2.0