Kungsmässan

Igår var jag uppe med tuppen och åkte till stallet för att mocka och ta en morgonpromenad med Penny i det fina vädret. Sen åkte jag och Sandra till Kungsmässan för att shoppa. Något måste man väl göra med lönen, eller hur? ;)
Det blev lite höstkläder, ett nagellack (surprise surprise)! och lite smycken.


Sandra


Fikapaus


Shoppat var det här!

Stickad kjol - gina tricot
T-shirt - gina tricot
Trosor - gina tricot
Thermo leggins - gina tricot
Tights - gina tricot
Örhängen (som ska bli halsband hade jag tänkt) - gina tricot
Axelbandslös BH - Bik Bok
Hårsnoddar - Bik Bok
Armband - Glitter
Födelsedagspresent till Syster (i paketet) - Glitter
Nagellack (Make Up Store) - Kicks

Tackar Sandra för en mysig dag :)

You're yellow!

Här har ni resultatet från i lördags: Två lager av IsaDora "Mellow Yellow" och några lager China Glaze "Lighthouse" ovanpå det. Förra gången hade jag bara "Lighthouse", men gillar resultatet bättre nu när jag använde ett annat lack som bas :)






Mohombi - Maraca

Just nu sitter jag och lyssnar på Mohombi - Maraca eftersom den satt sig på hjärnan. Ikväll blir det avskedsfest för min kompis Fanny som ska iväg till USA. Därför målas det naglar här kan jag lova! Ni ska få se bilder sen, men jag kan avslöja att det är lite glitter på både händer och fötter :)



Vad ska ni hitta på för kul ikväll? :)

Cat VS Dog

Efter att nästan ha blåst bort på jobbet cyklade jag till stallet. Hade som tur var medvind så det gick som hejsan och jag var framme på nolltid. Jag möttes av en glad Isa (hund) som verkade nöjd med att få komma in i stallet. Mockade Pennys box och precis när jag vände mig om för att köra ut skottkärran, såg jag Gibbe (stallkatten) som ger Isa en riktig "bitch slap"! Jag kunde inte låta bli att skratta för det såg verkligen lustigt ut. Isa backade undan och lade sig ner igen. Då kom Gibbe igen och vevade med tassen i luften som om han trodde att han vore en riktig boxare! Knaskatt!
Tog in och borstade Penny och sedan fick hon gå ut igen. Ridningen gick så bra igår så hon har nog inget emot att få vila lite idag. Sen kom Annie och Julia ut så vi pratade en stund innan det var dags att cykla hem.

Fick ingen bild på "fighten" men här har ni tre mobilbilder på Gibbe och Isa.






Amanda och Sam

Idag fotograferade jag Amanda när hon hopptränade sin ponny Sam.































Naturally

Tänkte testa att bara ha topplack på naglarna för att variera lite. Jag har nästan alltid målade naglar annars och då alltid i en glad färg. Kunde dock inte låta bli att måla långfingernageln lite, haha!


Har dock inte målat topplack på långfingernageln eftersom färgen måste torka ordentligt först. Om ni undrar varför den inte är lika blank som dom andra :P

Fish

Matade och fotograferade grannarnas fiskar idag. De var ganska svåra att få med på bild eftersom de simmade så fort :P
Jag lägger upp de bilder som blev bäst i alla fall.


















Penny

Vem kunde tro att det skulle ta såhär lång tid innan mitt första hästinlägg skulle dyka upp här? :D
Här kommer det i alla fall ;)

Sedan Godhi, min medryttarhäst, avlivades för lite drygt en månad sedan, har jag inte haft någon lust till att rida eller vara i stallet. Bara att köra förbi stallet där han stod kändes jobbigt. Nu har jag försökt ta tag i hästeriet och igår pratade jag med Annie och Julia, två kompisar till mig. Jag har fått lov att bli medryttare på deras Exmoorponny Penny. Det tror jag blir jättebra eftersom jag red Penny lite då och då under våren och sommaren 2010.

Här är lite bilder på Penny som jag fotat förra året. Den på mig och Penny tillsammans har Annie eller Julia tagit :)












För att se mer av Penny eller hennes fantastiskt duktiga ägare, tvillingsystrarna Annie och Julia - Gå in på
http://geminas.blogg.se/

Music

Rastlös? Ja! Dagens enda uppiggande händelse är att det numera (eller rättare sagt fram tills på lördag), bor 5,5 kilo kräftor i vårt kylskåp. Var nyss med pappa och köpte dem. Gott ska det bli! Eftersom jag fortfarande är sjuk så händer det mycket lite ska jag be att få tala om. Just nu roar jag mig med att lyssna på musik. Dessa två låtar är de som går på repeat idag:


David Guetta - Little Bad Girl


Maroon 5 featuring Christina Aguilera - Moves Like Jagger


RSS 2.0