Snällaste grannen

Min granne (eller ja, egentligen mamma och pappas granne eftersom jag inte bor hemma längre), har vaxat min bil. Så idag var jag och hämtade den. Att säga att den blev som ny är en underdrift. Det ser inte ut som samma bil längre. Jag som tyckte den blev jättefin efter att pappa och jag tvättat den förra helgen. Detta är någonting helt annat. Den blänker så att man kan spegla sig i den och de små reporna i lacken som fanns förut (de måste dock ha varit väldigt små eftersom det bara är pappa och min granne som sett dem), syns inte längre. Nu är bilen alltså metallicfärgad istället för solid (japp, jag har lärt mig någonting nytt idag). Tydligen exklusivare än solid och det kom ju som en överraskning att den blev metallicfärgad efter vaxning eftersom den tidigare varit matt, svart och skiten.

Min snälla granne ville knappt ta emot pengarna jag erbjöd honom och när han visade att han städat bilen invändigt samt rengjort den under motorhuven till och med, ville jag nästan gråta av tacksamhet. Så ett stort tack till hjälpsam granne säger jag bara!

Har ingen bild att visa eftersom det var mörkt ute förut. Lovar att köra försiktigt så att jag kan ta en bild i dagsljus utan att ha hunnit skita ner den för mycket ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0