GÄSTBLOGGARE!!

Hej Hopp Gummisnopp!

Ladies and Gentlemens, idag gör den stora bikinimodellen Josefin en insats som gästbloggare! Det där var ett riktigt stort skämt, jag bara vikarierar lite när Ida har fullt upp med all disk :D Lät stackaren diska lite, för jag diskade i morse hihi.. Får vara lite egoistisk ibland ;)

Vi är inte alls lika bakis idag som vi trodde vi skulle vara, det känns jävligt gött! Lite sorgligt egentligen att vi sitter i en stuga tre tjejer och super haha ;) Men det var skitkul faktist! Bara en spontan fyllekväll, kan aldrig bli bättre. En jävligt sexig kväll blev det med haha, vi satt i flera timmar och kollade på animerade sexställningar på nån hemsida och sen kollade vi på en erotisk film. Blev dock lite besviken på filmen, trodde det skulle vara massa "roliga" scener (måste tänka på att det kan vara minderåriga som läser detta... Kanske är lite för sent men ändå!) men det var mest bara massa strippor som sprang runt. Det är ju också roligt, men det har man ju sett förr liksom!

Tänkte ladda upp lite bilder från våran härliga tjejhelg också, måste ju dela med oss av våra fantastiska personligheter och otroliga utseenden ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0